Серия МАКС

Регулируеми пиедестали за плочи с адаптер за декинг – серия МАКС

Регулируем пиедестал серия МАКС 45-75 ММ

Регулируем пиедестал серия МАКС 75-150 MM

Регулируем пиедестал серия МАКС 150-350 MM

Регулируем пиедестал серия МАКС 350-550 MM (до 950 MM)


Регулируемите пиедестали са основата на всяка повдигната тераса. В серията МАКС пиедестала с допълнителна стабилност и максимална възможност за повдигане на пода е продукт за специални задачи. Създаден е да използва максимално повдигнатата технология и да поддържа по-тежки строителни материали.
Пиедестала от серия МАКС е перфектен за изграждането на тераси и други конструкции с по-голяма височина. В допълнение към индустриалните приложения, те най-често се използват в специализирани градски проекти, като градски фонтани или високи конструкции със специално предназначение.

Ширината на основата от 210 мм и допълнителните стабилизиращи елементи позволяват една опора тип МАКС да носи товар до 1000 кг!

Можете лесно да повдигнете терасата до 95 СМ, като същевременно поддържате нейната стабилност. Ще допълните функционалността на скобата с допълнително оборудване.
Практичният основен коректор позволява използването на пиедесталите дори на склонове и регулирането на наклона на конструкцията с до 5%.