Подови плочи Swiss Deck

SwissDeck® е покритието за всички видове подове. С подови плочи SwissDeck лесно и бързо правите много атрактивен и удобен под за постоянно или временно използване. Плочите се поставят  непосредствено  върху твърда основа и се щракват заедно. Резултатът е така нареченият модулен под, който винаги можете да вземете със себе си, когато пътувате или разширявате.

Подови плочи SwissDeck® са  подходящи, например за гаражи, работилници, магазини, балкони и др. Подовите плочи от SwissDeck® са най-изгодното решение в сравнение с епоксидните подове или други покрития. Подът може да бъде монтиран за един ден, но също така и на части, без да е необходимо лепило или други средства, както е при епоксидните подове, които трябва да бъдат положени еднократно.

Плочите SwissDeck® са изработени от екологично чист, рециклируем и UV стабилизиран полипропилен, даваме 3 години гаранция за промяна в цвета. Редица добавки правят продукта антистатичен и устойчив  срещу износване.

Идеален за подови настилки. Съпротивлението при натоварване на плочи SwissDeck® е много високо и дори може да се справи с камиони.Устойчив  на масла, бензин и други автомобилни химикали.

SwissDeck® е антибактериален и устойчив на мухъл. SwissDeck® е противохлъзгащ, много лесен за почистване и създава приятна среда за вашата почивка,  работно място или склад.

Плочите SwissDeck® се предлагат с 15-годишна гаранция и  различни видове, стилове и цветове за гаражи, магазини, балкони, работилници, шоуруми, панаири, хангари за самолети и много други търговски или частни приложения.

RibDeck
DiamondDeck
CoinDeck
FloorDeck
SportDeck