Инсталиране на SwissDeck

Инсталиране на SwissDeck®

1.) SwissDeck® трябва да бъде поставен на място при температура около 20 ° C  за период от 24 часа преди монтажа.

2.) Започнете от горния ляв ъгъл на пространството, което ще бъде покрито.

3.) Разширителна междина от 6 мм трябва да се остави при стените и всяка друга пречка като греди, шкафове и тежко оборудване. Плочите трябва да се поставят около тежко оборудване а не под тях, за да се даде възможност за разширяване и свиване.

4.) Поставете първата плоча, като внимавате да поставите „гладките“ ръбове вляво и отгоре (стени страни). Поставете следващата плоча вдясно от това, „гладки“ ръбове вляво и отгоре, като преплитате колчетата под втората плоча с примките на ръба на първата плоча. Натиснете с дланта на ръката ви и това трябва да е достатъчно за плътно прикрепване на плочата.

5.) Продължете да работите вдясно, докато първите 3 реда са завършени. Върнете се от лявата страна и инсталирайте първите 3 реда към отвора на гаражната врата. Сега инсталирайте кант3-те предни плочи  затварят вратата на гаража. Краищата трябвада останат зад затворената врата. (Ако пролуката между ръба и вратата е твърде голяма, тогава издърпайте пода напред  до мястото, където трябва да завърши, и вкарайте плочите към гърба на гаража)

6.) Всички продукти на SwissDeck® могат да бъдат нарязани с помощта на трион за рязане на дърво, като циркулярен трион, моторен трион, настолен трион или дори ръчен трион.

7.) Продължете да работите от ляво на дясно и отзад напред.

8.) Не забравяйте да проверите подравняването по горната и лявата страна, докато напредвате. Добавете кантове и ъгли, ако е необходимо, за да завършите инсталацията.

9.) Предлага се подложка SwissDeck® за намаляване на шума и омекотяване на пода. Това се препоръчва само когато няма прекомерна влага. Ако подът ще бъде изложен на прекомерна вода или течности, подложката не трябва да се използва.